vb_4dMLP.jpg

Daha dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve başlama töreninde yaptığı konuşmada, ’Gelin Türkiye Yüzyılına omuz verin’ çağrısı yaparken, o saatlerde Gaziantep Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren GAÜN Sporıum, bugün oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için bilet satıyordu. Üniversitenin sosyal medya hesabından duyuru yapılarak, maç izleme bileti satması tepkilere neden olurken, kamuoyu, bilet satan üniversitelerle mi ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz? diye soruyor.



4 Haziran 2023 Pazar
Gaziantep

Arif Özaydın döneminde akıl sınırlarının zorlandığı işlerin yaşandığı Gaziantep Üniversitesi’nde, anormal gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra üniversitenin ticaret ve kazanç kapısına dönüştüğü, kendi döneminde üniversite içerisine dükkânlar, kaçak yapılar inşa edildiği, konser için bazı salonların kiraya verildiği Özaydın’ın yönettiği üniversite, şimdi ise maç izlemek için bilet satmakla gündemde.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURU

Bugün, süper lig şampiyonu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında derbi oynanacak. İstanbul’da oynanacak derbi maç için üniversitenin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı ve maçın üniversite bünyesinde faaliyet gösteren GAÜN Sporıum merkezinde izlenebileceğini, bu hizmet için bilet satışlarının başladığı duyuruldu ve ‘herkesi bekleriz’ denildi.

ÜNİVERSİTE TİCARETHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLMEMELİ

Bugün gelişen, dönüşen ve hızla ilerleyen dünyadaki üniversiteler, verdiği eğitim-öğretim, bilimsel araştırmalar ve topluma sunduğu hizmetleri ile adından başarıyla söz ettirirken, Gaziantep Üniversitesi’nin işlevinin dışında hemen hemen her iş ile anılması ve son olarak biletle satmak koşuluyla televizyonda maç izlettirmesi tepki çekiyor.

ÜNİVERSİTE VE YÖNETİCİLERİNİ ÖZÜNE DÖNMELERİNE DAVET EDİYORUZ

28 Mayıs seçiminde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın dün göreve başlama töreninde yaptığı konuşmada, ’Gelin Türkiye Yüzyılına omuz verin’ çağrısı yaptığı saatlerde, Gaziantep Üniversitesi’nin maç bileti satması, vatandaşı bileti almaya davet etmesinin kentimiz ve ülkemiz adına kaygı verici bir durum olduğunu, üniversite ve yönetiminin özüne dönerek, verdiği kaliteli eğitim, yaptığı bilimsel araştırmalar ve topluma sunduğu hizmetlerle anılmasının daha faydalı olacağını düşünüyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi