pl_6I2jr.jpg

Zırhlı Tugay arazisi ile ilgili daha önce yapılan planın yürütmesinin durdurulmasına rağmen, yeni bir plan yapılarak askeriye arazisi içerisinde yol açma çalışmaları devam ediyor. CHP Eski Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Hurşit Yıldırım, daha önce burası ile ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesine rağmen burada nasıl bir çalışma yapılabilir? diye sordu.



15 Haziran 2023 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep’te geniş bir arazi daha betonlaşma tehlikesi ile karşı karşıya. Daha önce Zırhlı Tugay arazisinin yapılaşmaya açılması için Büyükşehir Belediyesi bir plan yapmış ve bu planın mahkeme tarafından yürütmesi durdurulmuştu. Mahkeme kararına rağmen Büyükşehir Belediyesi burayı imara açma ısrarından vazgeçmemiş ve yeni plan yapmıştı. Belediyenin yeni planını TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon kurulu mahkemeye taşımış ve geçtiğimiz günlerde bilirkişi, bu planla ilgili kamu yararı yok demişti. Yeni planla ilgili mahkeme kararı beklenirken iş makinaları söz konusu arazi de yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

CHP’Lİ YÖNETİCİLER NEREDE?

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan CHP Eski Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Hurşit Yıldırım, daha önce mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesine rağmen burada çalışma yapılmasına tepki gösterdi. Burada iş makinaları çalışma yaparken CHP’li yöneticiler uyuyor mu? diyen Yıldırım,’’Şu anda tugay da bir çalışma yapılıyor. İş makinaları çalışıyor. Daha önce yürütmenin durdurma kararının verildiği bir yerde nasıl çalışma yapılabilir? O iş makinaları ne yapıyor? Gaziantep’teki CHP yöneticileri uyuyor mu? Yazık günah. Eğer burada bir çalışma varsa eğer burası ile ilgili yargıdan çıkmış bir yürütmeyi durdurma kararı varsa ve bu çalışmayı yapanlar yargıyı da dinlemiyorsa bu kişiler yargı önünde hesap vermeli’’ dedi.

BİZ YILLARDIR GAZİANTEP’TE SUSMUŞ, KOLTUK HESAPLARI YAPIYORUZ

CHP’de Gaziantep’in sorunlarını dile getirmek yerine koltuk hesaplarının yapıldığını söyleyen ve bu hesaplar içinde olanlara tepki gösteren Yıldırım, ’’Biz CHP olarak yıllardır Gaziantep’te susmuşuz. İşte ben delege olayım, ben kurultay delegesi olayım. Ben il, ilçe başkanı olayım, yönetici olayım hesabı yapıyoruz. Bırakın bu hesapları. Memleketin gerçekleri ile meşgul olalım’’ dedi.



ol_049Is.JPG 1 / 3

mkl_Qf6gn.JPG 2 / 3

ml_U3kfC.JPG 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi