ty_PSwG7.jpg

Hemen hemen hiçbir başarı sıralamasında yer almayan Gaziantep Üniversitesi’nin Rektörü Arif Özaydın, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaptı ve teknopark olarak ilk 7 içerisinde yer aldıklarını belirtti. Teknopark olarak belge ve veri sunmadan ilk sıralardayız diyen Rektör Özaydın’dan kamuoyu bilimsellik sıralamasında kaçıncı olduklarının cevabını bekliyor.



15 Haziran 2023 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi rektörlüğüne atandıktan sonra üniversiteye tarihinin en kötü dönemini yaşatan Arif Özaydın, açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne üniversiteyi hiçbir başarı sıralamasında görmediğimiz Özaydın, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve Gaziantep Üniversitesi Teknopark’ın 3 milyar TL’lik cirosu ile teknoparklar arasında ilk 7 içerisinde yer aldığını söyledi. Ancak, Özaydın sıralama ile ilgili herhangi bir belge, veri, link ve sonuç paylaşmadı.

BİLİMSEL SIRALAMADA KAÇINCI?

Göreve geldiği günden itibaren kararlı bir şekilde yönettiği üniversiteyi çöküşe götüren ve büyük tepki çeken Özaydın’ın sadece teknoparkın sıralaması ile ilgili açıklama yapıp, diğer sıralamalarla ilgili paylaşım yapmaması dikkat çekiyor. Tüm başarı sıralamasında son sıralarda olduğunu tahmin ettiğimiz Rektör Özaydın’a üniversiteniz bilimsellik başarı sıralamasında kaçıncı diye soruyor, konu hakkında açıklama beklediğimizi ifade ediyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi