xc_Y1tb3.jpg

Prof. Dr. Yusuf Yağmur, Defa Life Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.



20 Haziran 2023 Salı
Gaziantep

Sağlık alanında  birçok branşta hizmet veren ve sahip olduğu kadrosu ile Gaziantep ve bölgesinin güçlü hastaneleri arasında yer alan Defa Life Hastanesi’nde, Genel Cerrahi Uzmanı  Prof. Dr. Yusuf Yağmur, hasta kabulüne başladı.

İLGİ ALANLARI

Yağmur’un ilgi alanları arasında şunlar yer alıyor:

Onkolojik Cerrahi,

Obezite Cerrahisi,

Kolon ve Rektum Kanseri Cerrahisi,

Meme Hastalıkları ve Meme Kanseri Cerrahisi,

Hemoroidal Hastalık, Anal Fissür, Perianal fistül, pilonoidal Sİnüs,

Karaciğer, Safra Kesesi ve Safra Yolu Cerrahisi ve Pankreas Cerrahisi,

Özofagus ve Mide Kanseri Cerrahisi,

Kolonoskopi

Gastroskopi

Mide Balonu ve Botoks Uygulaması

Situreduktif cerrahi ve HİPEK uygulama 

 Olguların ileri Laparoskopik  cerrahisi,

Tiroid-Paratiroid Cerrahisi,

Karaciğer Kist Hidatik Cerrahisi,

Reflü Cerrahisi,

Acil cerrahi olgular (Akut Kolesistit, Divertikülit, İleus, Pankreatit, Apandisit)

Laparoskopik ve Açık Fıtık Cerrahisi (Kasık Fıtığı, Göbek Fıtığı, Kesi Yeri Fıtığı)

‘’YUSUF HOCAMIZI KADROMUZA KATMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ’’

Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Selahattin Vural ise Ortopedi, beyin cerrahisi, kadın doğum, üroloji, göz ve genel cerrahi hastalarına hızlı müdahale etmenin gerekliliği bilinciyle 7 gün 24 vaka ayırt etmeksizin her türlü hastayı kabul edebilen uzman hekim kadrosu, teknik alt yapısı, kesintisiz malzeme ve yetişmiş sağlık personeli ile her an göreve hazır olan bir merkez olduklarını belirterek, Prof. Dr. Yusuf Yağmur hocamızı Defa Life kadromuza katmanın sevincini yaşadıklarını ve kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

PROF. DR. YUSUF YAĞMUR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni başarı ile tamamlayarak Tıp doktoru unvanını almıştır.

Genel Cerrahi uzmanlığını Sağlik Bilimleri Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde 1989-1994 yılları arasında tamamlamıştır.

1996-1997 yılları arasında Memorial Sloan-Kettering Cancer, Breast Service ve Colorectal Service, ve Strang Cancer Prevention Center'da "clinical research fellow" olarak görev almıştır. 1995-1999 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Aıp nabilim Dalı'nda yardımcı doçent olarak, 1999-2005 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Doçent olarak, 2005-2010 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi  Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Profesör olarak, 2010-2012 yılları arasında Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştıma Hastanesi'nde Başhekim olarak, 2012-2016 Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi Klinik Şefi olarak görev almıştır.

2016-2017 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda ve 2017-2021 yılları arasında Medicalpark  Gaziantep Hastanesi'nde 2021-2023 yılları arasında Gaziantep Liv Hospital görev aldıktan sonra 2023 Haziran itibari ile Defa Life Hastanesi’nde hizmetine devam edecektir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi