mn_B4OFZ.jpg

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bir mesaj yayımlayarak İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı.



25 Haziran 2023 Pazar
Gaziantep

Gaziantep OSB Başkanı Şimşek mesajında, “Tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi dileğiyle İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" dedi. 

Bayramların birlik ve beraberliğimiz ile aile ve sevgi bağlarının güçlenmesine önemli katkı yaptığını belirten Başkan Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi: "Müslümanlar olarak yüce Allah'ın bizlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği müstesna günlerden birisi olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek dini gerekse de milli bayramlarımız, örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, dargınlık, kırgınlık ve küskünlükleri sona erdirmek ve tüm insanların kardeşçe kucaklaşması için önemli fırsatlar içeren özel günlerdir. Bu özel günlerdeki sevinç ve coşkusunun toplumun tüm kesimlerine yayılması birlik ve beraberliğimiz açısından önemlidir.  Bu amaçla yaşlı, hasta, yetim, mazlum ve muhtaçlara bayram sevincinin yaşatılmasına çaba göstermek bayramın anlamına uygun bir şekilde kutlanmasını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan dilerim.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi