fg_VJ7M1.jpg

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı yerlerine kurduğu ‘’Mahalle mutfağı’’ ile etli yemek, pilav, ayran ve ekmeği sadece 6 TL’ye satarken, yemeğin başkenti diye övündüğümüz Gaziantep’te ise büyükşehir belediyesi 186 gram halk ekmeği 5.5 TL’ye satıyor.



3 Ağustos 2023 Perşembe
Gaziantep

Bugün sosyal medyada dikkatimizi çeken bir duyuru, sosyal ve halk belediyeciliği işte böyle olur dedirten cinsten. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına kurduğu ‘Mahalle mutfağı’ ile haftanın 3 günü etli yemek, pilav, ayran ve ekmeği sadece 6 TL’ye satıyor.

GAZİANTEP’TE İSE KURU EKMEK 5.5 TL

CHP’li Mersin Belediyesi bunu yaparken, kadın bakan başkanın elinin değdiği Gaziantep’te ise kuru ekmek 5.5 TL’ye satılıyor. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa ucuz ekmek satmak için kurduğu ‘Haydi’ ekmek büfelerinde 3 TL’ye sattığı ekmeğe 2.5 TL zam yapmış ve ekmeğin fiyatı 5.5 TL’ye çıkmıştı. Bu ciddi zammın ardından gariban ekmek dahi alamaz noktaya gelmişti.

ANKETLERE GELİNCE EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI BİZ DE!

İki büyükşehir belediyesinin sadece bir hizmetini karşılaştırdığımızda, hangi belediyenin sosyal belediyecilik yaptığı kendini belli ediyor. Ortada böyle bir tablo varken, yapılan bazı araştırmalar ve anketlere göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında gösterilirken, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer ise listelere dahi giremiyor!



fg_ALQU3.jpg 1 / 6

fg_5rj2T.jpg 2 / 6

vn_c4cIm.jpg 3 / 6

gh_y12vj.jpg 4 / 6

vb_ldRd2.jpg 5 / 6

gh_R8Kky.jpg 6 / 6




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi