pl_VICR1.jpg

Gaziantep'in tanınan isimlerinden Erol Satıloğlu, ULUMED Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği'nin il başkanlığı görevine getirildi.



12 Eylül 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te siyaset, işletmecilik ve çeşitli platformlarda aktif görevlerde yer alan Erol Satıloğlu, son olarak ULUMED Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği'nin il başkanlığı görevine getirildi.

UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE EDECEĞİZ

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Satıloğlu, "Böyle anlamlı göreve atandığım için mutluyum. Sayın genel başkanıma ve bölge başkanlarına, il başkanlarına teşekkür ediyorum. Bu konunun çok önemli olduğunu bilerek, kabul ettim. Ferdi olarak sokak çoçukları ile yaklaşık 19 yıldır ilgileniyordum. Bu işlerin ekip olarak yapılması günümüzde uyuşturucu illetinin çok yuvalar yıktığını, çoçukların öksüz, yetim kaldıklarını gördükçe bir vatan borcu olarak aktif olarak çalışmak istedim. Geleceğim olan çoçuklarımız, gençlerimiz maalesef  bilinçsizce bu illete başlıyor. Buna ülke olarak dur demek lazım. Burada en büyük görev annelerimize düşüyor. Uyuşturucu = ölüm sloganı ile Gaziantep yönetimini kurmaya başladım. Gönüllü arkadaşlarımızı göreve çağırıyorum. Nasıl herkesin evladı kendine tatlı kıymetli ise Türkiye Cumhuriyetinin her evladı bizim kardeşimiz, bacımız olarak görüyor, gerekli resmî yerlerle ve kurumlarla iletişime geçerek, gençlerime gençliğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir Gaziantepli olarak kendi şehrimden görev almak isteyen arkadaşları aramızda görmekten onur duyarım. UYUŞTURUCU TOPLUMUN KANAYAN YARASI" dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi