as_7m6ir.jpg

Gaziantep kent genelindeki cadde ve sokaklardaki kirli görüntüler tepki çekerken, bu görüntüler, akıllara belediyeler temizliğe ne kadar önem veriyor? sorularını getiriyor.



31 Ekim 2023 Salı
Gaziantep

Sanayisiyle, ticaretiyle, ihracatıyla, yemeğiyle, kültürüyle, turizmiyle övündüğümüz Gaziantep’te, cadde ve sokaklardaki kirlilik tepkilere neden oluyor. Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde bulunan sokak ve caddelerde objektiflerimize takılan görüntüler, halkın tepkisini çekerken, kamuoyu ‘Belediyeler nerede?’ diye soruyor.

BELEDİYELERİN ASLİ GÖREVİ TEMİZLİK VE BAKIM OLMALI

Gaziantep’te gerek büyükşehir belediyesi, gerekse de Şahinbey Belediyesi, vatandaşa bisiklet, para, kırtasiye malzemesi, gübre, tohum dağıtmakla başarılı olduklarını düşünüyorlar. Ancak, kent genelindeki kirli görüntüler, belediyelerin önceliği asli görevleri olan çöp ve temizliğe vermeleri gerçeğini ortaya koyuyor.

ŞAHİNBEY’DEKİ GÖRÜNTÜLER YAKIŞMIYOR

Türkiye’nin en kalabalık ve en geniş bütçeye sahip ilçelerinin başında gelen Şahinbey’deki görüntüler, belediye ve başkan Tahmazoğlu’nun, temizliğe daha fazla önem vermesi gerektiğini söylüyor.

BELEDİYELERİ DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUZ

Gazete olarak, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklardaki görüntüleri yayınlayarak, belediyelerin bilgisine sunuyoruz. Daha temiz ve yaşanabilir bir Gaziantep için, belediyeleri temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.  



mn_I0gUz.jpg 1 / 9

lop_iylhU.jpg 2 / 9

mk_73F2O.jpg 3 / 9

lo_GEzg2.jpg 4 / 9

mn_zRlu6.jpg 5 / 9

lo_V26y6.jpg 6 / 9

mn_19gKl.jpg 7 / 9

mn_9bYWF.jpg 8 / 9

lk_zQUS7.JPG 9 / 9




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi