vb_A5ftI.jpg

Hırsızlık olaylarının bir türlü son bulmadığı Gaziantep’te, hırsızların son hedefi gazetemizin işlerinde kullanılan araç oldu.



11 Aralık 2023 Pazartesi
Gaziantep

Asayiş, hırsızlık ve suç olayları sayısında Türkiye’de ilk sıralarda yer aldığı belirtilen Gaziantep’te, özellikle hırsızlık olayları insanları maddi ve manevi zarara uğratıyor. Hemen hemen her gün çok sayıda hırsızlık olayının yaşandığı kentimizde, hırsızların son kurbanı gazetemizin işlerinde kullanılan aracımız oldu.

CAMINI PATLATTILAR, ARACIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİLER

Cumartesi gününü Pazara bağlayan gece geç saatlerinde, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’un ikamet ettiği evinin yakınında park halinde duran aracın camı kimliği belirsiz kişilerce patlatıldı. Daha sonra aracın içerisinde bulunan ticari amaçlı ürünlerin bir bölümünü çalan hırsızlar, aracın içindeki eşyaları ise dağıttı. Daha sonra aracın kapısını açık bırakıp kayıplara karışan kişilerin kimler olduğu bilinmiyor.

BOZKURT, ARAÇTAN MAZOT ÇALINAN BİR VİDEO PAYLAŞMIŞTI

Daha birkaç gün önce gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt, sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı. O videoda, Şahinbey’in Güneykent Mahallesi’nde bir tırdan mazot çalındığı, araç sahiplerinin mozatu çalan kişileri videoya aldığı görülüyordu.

İNSANLARIN DAHA NE KADAR CANI YANACAK?

Hemen hemen her gün sosyal medyada ve sahada çeşitli hırsızlık olaylarının yaşandığı bilgisine ulaşıyoruz. Son olarak ise dün kendi aracımız hırsızların hedefi olmuş ve maddi manevi zarara uğramış durumdayız. Kenti yönetenlerin ciddi tehdit oluşturan bu olayların önüne geçip geçemeyeceği, bu olayların nasıl son bulacağı merak konusu. Kent yöneticilerini, emniyet güçlerini, yargı camiasını bu önemli konu hakkında harekete geçmesini ümit ediyor, bizim yaşadığımız olayın son olmasını, kentimizin hırsızlık ve asayiş olaylarının yaşanmadığı bir il olmasını diliyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi