df_xnGWY.jpg

Geçtiğimiz günlerde üniversite hastanesindeki personellerle buluşan ve burada avukatlar ve sendikacılar hakkında skandallar ifadeler kullanan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, gelen tepkilerin ardından çark etti ve ‘Söylediğim sözler farklı yerlere çekildi’ dedi.



19 Aralık 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın hem kendini, hem de üniversiteyi rezil etmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri birçok skandala imza atan ve tepki çeken Özaydın, son olarak hastane personelleri ile bir araya geldiği toplantıda sarf ettiği sözlerin ardından çark etmek zorunda kaldı.

‘SÖZLERİM FARKLI YERLERE ÇEKİLDİ’ DEDİ

Geçmiş alacakları nedeniyle üniversite ve hastaneyi dava eden personellere, ’Sendikacılara ve avukatlara güvenmeyin. Sendikacılar, işçiler üzerinden para aklar. Avukatlar ise sizi 40 yıllık kocanızdan boşatır’ diye uyarıda bulunan Özaydın, kullandığı sözlerin büyük tepki çekmesinin ardından çark etti ve ‘Sözlerim farklı yerlere çekildi’ dedi.

AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özaydın, şunları söyledi:‘‘12.12.2023 tarihinde kullanmış olduğum iddia edilen ‘Sendikalar kara para aklama yeridir’ cümleleri, tüm konuşmam içerisinden dünya sendikacılık tarihi ile alakalı örneklerimden cımbızlanarak, farklı yönlere çekilmiştir. Sendikalarımızın hiçbiri kara para aklama yeri değildir. Konuşmamın farklı yerlere çekilmesi, ciddi manada şahsımı üzmüştür. Kendi şahsımda bir sendika kurucusu olarak, tüm sendika çalışanlarının en üst yönetiminden üyesine kadar çalışmalarını takdir ediyorum. Saygılarımla…’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi