xc_yFzf4.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 120 bin bisiklet dağıtımı projesi kapsamında 750 çocuk bisikleti PTT çalışanlarının çocuklarına dağıtıldı.



27 Ocak 2024 Cumartesi
Gaziantep

 

 

Sağlıklı ve temiz ulaşım aracı olarak görülen bisikletin Gazi şehirde kullanımının yaygınlaştırılması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nca başlatılan 120 bin bisikletin dağıtımı sürüyor. Proje kapsamında Mehmet Vehbi Dinçlerler Spor Salonu’nda düzenlenen programla yorucu çalışma tempolarıyla toplum için büyük önem arz eden PTT Teşkilatı’nın Gaziantep ve çevre ilçelerde çalışan personellerinin çocuklarına 750 bisiklet dağıtıldı.

 

Programa Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, PTT Bölge Başmüdürü Mevlüt Burgaç, Gaziantep Birlik Haber-Sen İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz ile PTT personelleri ve aileleri katıldı.

 

UĞUR: BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZA BİSİKLET DAĞITMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

 

Dağıtım töreninde konuşma yapan Başkan Vekili Halil Uğur, 120 bin bisiklet dağıtım projesi hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

 

“Projeyi ortaya koyduğumuzda Gaziantep’te bisiklet yolu yoktu. Bugün ise şehirde 77 kilometre bisiklet yolu var. Bisiklet yollarını doldurmak için biz de bisiklet dağıtımına başladık. Gaziantep’te Başkan Fatma Şahin’in öncülüğünde bugün bütün çocuklarımıza bisiklet dağıtmak için gayret gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak son 10 yılda spor, kültür, sanat alanlarında yatırımlarımız artarak devam ediyor.”

 

PTT Bölge Başmüdürü Mevlüt Burgaç’ta programda yaptığı konuşmada bisikletin önemine vurgu yaparak, “Karda, kışta, sıcakta Gaziantep’e hizmet sunan depremde, pandemide sahada olan çalışma arkadaşlarım iyi ki varsınız. Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Fatma Şahin’in bisiklet hediyesi için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gaziantep Birlik Haber Sen İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz bisiklet dağıtım için Başkan Fatma Şahin’e ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederken Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu da program ve dağıtım hakkında bilgi verdi.

 

Programda, protokol konuşmalarının ardından bisikletler miniklerle buluştu. Günün anısına ve teşekkür amacıyla Başkan Vekili Uğur’a PTT çalışanları adına çiçek verildi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi