mn_pJBTr.jpg

Arif Özaydın’ın yönettiği Gaziantep Üniversitesi merkez kampüsü ve Teknopark içerisindeki yolların bozuk olması tepkilere neden olurken, günlük olarak bu yolları kullanmak zorunda kalan yüzlerce vatandaş, yolların onarılmasını istiyor.



31 Ocak 2024 Çarşamba
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi rektörlüğüne Arif Özaydın’ın atanmasından sonra üniversite sadece başarı, akademik ve diğer alanlarda değil, hemen hemen her alanda adeta yıkımı yaşadı. Başarısız yönetim anlayışına bir de vurdumduymazlık eklenince, üniversite kampüsü içerisindeki yollar, adeta köstebek yuvasına dönüştü.

BAKIM VE ONARIM YOK

Kampüs ve Teknopark içerisindeki bozuk yollar, başta personel olmak üzere, öğrenciler, misafirler ve esnafın tepkisine neden olurken, yolların asfaltlaması için neredeyse hiç çalışma yapılmadığı söyleniyor.

ARİF HOCA TEKNOPAK İLE ÖVÜNÜYOR ANCAK…

Rektör Arif Özaydın, 107 yazılım firmasının bulunduğu üniversite Teknopark’ının yıllık cirosu ile övünüyor. Ancak, Teknopark’ın yollarını görenler, bir daha o bölüme girmek istemiyor.

KAÇAK İNŞAATLAR İÇİN BÜTÇE VAR, YOLLARI ONARMAK İÇİN YOK MU?

Son olarak üniversite hastanesinin yan tarafına iki defa kaçak inşaat yapılmış ve bu inşaatlar belediyelerce mühürlenmişti. Bu inşaatlara milyonlarca TL para harcandığı belirtiliyor. Rektör Arif Özaydın’ın kaçak yapılar yaparken, yolların köstebek haline dönüşmesi, onarım yapacak bütçe yok mu? sorularını akıllara getiriyor.



df_oqVnS.jpg 1 / 5

df_AtoYH.jpg 2 / 5

zx_xZujQ.jpg 3 / 5

mn_Cipeh.jpg 4 / 5

xc_xvRVx.jpg 5 / 5




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi