pl_LPsLc.jpg

Gaziantep kent merkezinde satlık daire sayısı her geçen gün artıyor. Ancak, talebin az olması ve kredi faizlerinin yüksek olması nedeniyle, satlık dairelerin yüzüne bakılmıyor.



20 Şubat 2024 Salı
Gaziantep

En kötü bir dairenin 3-5 milyon olduğu Gaziantep’te, satlık daire sayısı her geçen gün artıyor. Kent genelinde satlık daire ilanları herkesin dikkatini çekse de, bu dairelerin alıcısı neredeyse yok denilecek kadar az.

FİYATLAR YÜKSEK

Gaziantep’te konut fiyatları yüksek olması ve banka faiz oranlarının aylık yükselmesi nedeniyle, alış ve satışlarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

VATANDAŞ EVİNİ SATIP, FAİZE KOYMAK İSTİYOR

Konu hakkında bilgi aldığımız bazı emlakçılar, faizlerin yükselmesi nedeniyle çoğu ev sahibinin evini satmayı ve satıştan gelecek parayı bankaya koyarak, yüksek faiz geliri hedeflediğini söylüyorlar.

YENİ İNŞAATLAR DEVAM EDİYOR

Mevcutta oturmaya hazır ya da içinde oturulan yüzlerce daire satılmayı beklerken, diğer yandan ise kent genelinde yeni bina inşaatları hızla devam ediyor. Mevcut yapı stokuna bir de yeni binaların bitmesi eklenmesi durumunda, kentimizde nasıl bir tablo ortaya çıkacağı merak konusu.  



df_OJVMe.jpg 1 / 8

df_9874s.jpg 2 / 8

df_13C1w.jpg 3 / 8

df_R5xxe.jpg 4 / 8

df_B5m61.jpg 5 / 8

df_d1Qq2.jpg 6 / 8

df_c9fQT.jpg 7 / 8

fg_rS9A8.JPG 8 / 8




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi