lo_xvMNC.jpg

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Ticaret Odası(GTO)’da, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır’ın katıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıya, HKÜ ve Sanko Üniversitesi rektörleri, GİBTÜ rektör yardımcısı katıldı. Ancak, o toplantıda kentin en büyük, en köklü ve en eski üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi’nden kimse yer almadı.



29 Şubat 2024 Perşembe
Gaziantep

Arif Özaydın önderliğindeki Gaziantep Üniversitesi, dışlanmaya ve önemsiz görülmeye devam ediliyor. Arif Özaydın’ın göreve gelmesinin ardından üniversite hemen hemen her alanda çöküşü yaşamış, kenti yönetenlerin üniversiteye bakışı değişmişti.

BAKANIN KATILDIĞI TOPLANTIDA, GAÜN’DEN KİMSE YER ALMADI

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Ticaret Odası(GTO)’da, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Katır’ın katıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıya, HKÜ ve Sanko Üniversitesi rektörleri, GİBTÜ rektör yardımcısı katıldı. Ancak, o toplantıda Gaziantep Üniversitesi’nden kimse yer almadı. Buna rektör Arif Özaydın’da dâhil idi.

ÜZÜNTÜ YARATIYOR

Kentin en eski, en büyük ve en köklü üniversitesinin birkaç yıl içerisinde ciddi prestij ve saygınlık kaybetmesi, Gaziantep Üniversitesi çatısı altında bulunan hemen hemen herkesi üzerken, üniversiteye bakışın ancak Arif Özaydın’ın rektörlükten gitmesi ile değişebileceği yorumları yapılıyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi