LO_Twlhq.jpg

İYİ Parti Gaziantep il yönetiminden istifa eden içlerinde Kurucu Başkan Vekili, İl Sekreteri, Genel Merkez Delegesinin de bulunduğu 150 kişi, AK Parti’ye katıldı.



1 Mart 2024 Cuma
Gaziantep

İYİ Parti'den AK Partiye toplu geçişŞahinbey Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen törende yeni AK Partililere rozetlerini AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki taktı.

Rekor bir oy oranı ile 31 Mart’ta zafere erişeceklerine inandıklarını söyleyen AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Mehmet Tiryaki, “Seçimlerde bize destek vermek üzere partimize katılan yeni üyelere teşekkür ediyorum. Partimiz her geçen gün büyüyor, AK Parti ailemiz genişliyor. Partimize güç katan yeni üyelerimizle yerel seçimlerde rekor oy oranıyla tarihi bir zafere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

“MURAT BAŞKANA VE MEHMET BAŞKANDAN ETKİLENDİK”

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen yeni üyeler ise, “AK Parti ailesine katıldığımız için mutluyuz İl Başkanımız Murat Çetin ve İlçe Başkanımız Mehmet Tiryaki, ne zaman arasak ulaşsak, arkadaşlarımızın tüm taleplerinde yardımcı oldular. Bizlere değer verildiğini gördük ayrıca AK Parti Şahinbey Teşkilatının dur durak bilmeyen saha çalışmalarından etkilendik bunun üzerine il ve ilçelerimizdeki partililerimizle birlikte AK Parti'ye katılma kararı aldık. Allah utandırmasın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştular.

31 Mart seçimleri için dur durak bilmeden ilçe ilçe, mahalle mahalle kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziantep teşkilatı, üye sayısını artırmaya devam ediyor.

31 Mart seçimlerinde Gaziantep’teki 10 belediyenin tamamını almak için Cumhur ittifakı ortağı MHP ile koordineli bir şekilde çalışan AK Parti Gaziantep’e önümüzdeki günlerde katılımların artarak devam edeceği kaydedildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi