gh_9HC8J.jpg

Türkiye’de seçime gidilirken, Ak Parti Gaziantep’te istifa şoku yaşandı. Daha kısa bir süre önce düğün görüntüleri nedeniyle Türkiye gündemine oturan Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, görevinden istifa etti.



11 Mart 2024 Pazartesi
Gaziantep

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerinde eşi ve oğlunu kaybeden Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin (52), kendinden 20 yaş küçük avukat Naz Akdoğan'la (32) evlenmişti.

Geçen hafta 5 yıldızlı otelde yapılan şatafatlı düğüne valiler, milletvekilleri, bürokratlar ve Ak Parti’nin ileri gelenleri katılmıştı.

MASRAFTAN KAÇMAMIŞTI

Zeytinyağı fabrikası sahibi olan Murat Çetin, düğün için hiçbir masraftan kaçınmamıştı. Çift, gecenin ilk dansını da davetlilerin önünde yapmıştı. Başkanın, ailesini kaybetmesinden 1 yıl sonra evlenmesi ve yatak odası dahil şatafatlı düğünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması tepki çekmişti

AFFINI İSTEDİ

Çetin, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gaziantep İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Açıklamasında "Genel Merkezimizden affımı istedim" diyen Çetin şunları kaydetti:

“Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’e ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza, destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailem ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi