df_7c6Ps.jpg

Gaziantep’te 2019’dan beri hizmet veren sanat merkezinin adı ‘Kahraman Emmioğlu Sanat Merkezi’ olarak değiştirildi. İsim değişikliği için tören düzenlenmesi tepki çekerken, CHP’li Hasan Şencan, sanat merkezinin yeni açılmış gibi algısının yapıldığını belirterek, ’AKP’liler, vatandaşın aklıyla dalga geçmeye devam ediyor’’ dedi.



11 Mart 2024 Pazartesi
Gaziantep

Uzun yıllar ‘Gaziantep Adliyesi’ olarak hizmet veren eski adliye binası, daha sonra restore edildi ve yıllar önce sanat merkezine dönüştürüldü. 2019 yılında hizmete giren merkezin adı, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala değiştirildi ve ‘Kahraman Emmioğlu Sanat Merkezi’ oldu. İsim değişikliği için geçtiğimiz günlerde tören düzenlenmesi, CHP’li Hasan Şencan’ın tepkisine neden oldu.

YENİ AÇILMIŞ GİBİ ALGI YARATILIYOR

Konu hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP’li Hasan Şencan, ‘’1950’lerde yapılan Gaziantep Eski Adliye Binası, 2019’da kültür merkezi yapılmıştı. Bugün, görkemli bir törenle yeni açılmış gibi sadece isim değişikliği töreni yapıldı. Yeni bir kültür merkezi açılmış gibi algı oyunlarıyla AKP’liler, vatandaşın aklıyla dalga geçmeye devam ediyor.’’ dedi.

 



df_k9yYu.jpg 1 / 4

fg_61ess.jpg 2 / 4

fg_PCzdg.jpg 3 / 4

rrt_IEy67.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi