df_IKO5P.jpg

Dün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımı ile Gaziantep’te huzur toplantısı yapıldı. Toplantının bittiği saatlerde, kentin farklı yerlerinde silahların kullanıldığı olaylar yaşandı. Kıbrıs Mahallesi’nde silahların kullandığı olayda Mehmet Polat ismindeki bir vatandaş hayatını kaybederken, İbrahimli’de ise trafikte tartışan kişiler, daha sonra silahlara başvurdu. Bu olayda ise ölü ve yaralının olmaması tesellimiz oldu.



17 Mart 2024 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’te asayiş olayları maalesef son bulmuyor. Türkiye’de asayiş ve suç oranlarının en yüksek olduğu illerin başında yer alan Gaziantep’te, dün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katıldığı ‘Türkiye’nin huzuru, Gaziantep’in huzuru’ toplantısı yapıldı. Toplantıda, Türkiye ve Gaziantep’in daha huzurlu hale getirilmesi için atılan ve atılacak adımlar konuşuldu. Toplantıya, vali, belediye başkanları, milletvekilleri ve kurum yetkilileri katıldı.

CİNAYET HABERİ GELDİ

Kentimizde yapılan bu toplantının bittiği saatlerde, kentin farklı noktalarında silahlı kavgalar ve cinayet haberleri geldi. Kıbrıs Mahallesi’nde aralarında husumet olduğu söylenen olayda, Mehmet Polat isimli vatandaş uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Aynı saatlerde ise İbrahimli’de trafikte kavga eden kişilerin daha sonra silahlara başvurduğu ve ateş ettikleri bilgisi paylaşıldı. Bu olayda ise ölü ve yaralıların olmaması, en büyük tesellimiz idi.

HEMEN HEMEN HER GÜN CİNAYET VE KAVGA HABERLERİ

Ayrıca, kentimizde cinayet haberleri sadece dün ile sınırlı değil. Hemen hemen her gün, kentimizde cinayet, yaralama ve kavga haberleri hem sosyal medyada, hem de basında yer alıyor.

HIRSIZLIK OLAYLARI İSE HAD SAFHADA

Gaziantep’teki asayiş olayları sadece kavga ve cinayetler ile bitmiyor. Kentteki en büyük sorunlardan birisi ise hırsızlık. Hemen hemen her gün birilerinin meydana gelen hırsızlık olayları nedeniyle canı yanıyor. Son olarak ise dün, CHP’nin belediye başkan adaylarından birisinin seçim otobüsünün hoparlörlerinin gece hırsızlar tarafından çalındığı bilgisi sosyal medyada yer aldı. Olayın gerçekleştiği bölge ise Değirmiçem Mahallesi civarı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi