sd_K8q6O.jpg

Sözcü Gazetesi, Şahinbey’de hizmet vermeye hazırlanan Grand Savcılı Hotel’i haber yaptı.



30 Mart 2024 Cumartesi
Gaziantep

Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinden birisi olan Sözcü, Savcılı Mahallesi’nde yapımı süren Grand Savcılı Hotel’i haber yaptı. Yapımı süren otele kaçak olduğu için ceza verildiğini ama adım atılmadığını belirten gazetenin söz konusu haberi şöyle:

Gaziantep Şahinbey’e bağlı Savcılı Mahallesi’nde yapımı süren otele kaçak olduğu için ceza verildi ama adım atılmadı.

Gaziantep’te yapımına 2022’de başlanan Grand Savcılı Hotel inşaatına ve ruhsatsız olması nedeniyle para cezası kesildi. AKP’li Eski Belediye Meclis üyesi Murat Kemal Titiz’in sahibi olduğu inşaat için kesilen ceza ise uygulanmadı. Titiz’e açılan dava da vefat etmesi nedeniyle düştü. Şimdi Titiz’in çocukları hakkında hukuki işlem balkatıldı. Ahmet Titiz de babası gibi AKP’ye yakın bir isim ve Gaziantep AKP Eski İl Yönetim Kurulu üyesi. Savcılı muhtarı olan Ahmet Titiz , bu seçimde de yine de aday ve otele de afişi asılı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yargıtay’ın emsal kararları hatırlatılan suç duyurusunda, yapı ruhsatı olmadan inşaatın başlatılması ve devam etmesinden kaynaklı Ahmet Titiz ve Gülistan Titiz hakkında ceza verilmesi istendi. Soruşturma ise Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürüyor. Ancak bu olayda da birçok soru akla geliyor. Kaçak yapıya göz mü yumuluyor? Ruhsatsız ve kaçak olduğuna dair tutanaklara, önceden verilmiş cezalara rağmen neden harekete geçilmiyor? Titiz ailesinin iktidar partisiyle bağı bu kaçak yapıyı araştırmanın önünde engel mi oluşturuyor?

BİLGİ ALAMADIK

Gazetenin haberinin ardından biz de belediye ile irtibata geçtik ve konu hakkında bilgi almaya çalıştık. Ancak, konu hakkında bilgi alamadık.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi