mn_LDb85.jpg

Gaziantep Üniversitesi’nde yıllar sonra üniversitede görev yapan akademisyenlere iftar verildi. Üniversite bünyesinde yapılan tüm programlarla ilgili paylaşım yapan üniversite, iftarla ilgili paylaşım ve haber paylaşmadı. Gelen bilgilere göre, 1700 civarında akademisyenin bulunduğu üniversitede, sadece 100 akademisyen yemeğe katıldı. Katılım düşük olduğu için programla ilgili paylaşım yapılmadı.



8 Nisan 2024 Pazartesi
Gaziantep

Göreve geldikten sonra hemen hemen herkese haksızlık yapan, mobbing uygulayan, bazı hocalara kadrolarını vermeyen, bazı isimleri haksız şekilde görevinden alan, bazı kişiler hakkında haksız gerekçelerle soruşturma başlatan Arif Özsağır’a tepkiler, üniversitede verilen iftar yemeğinde de sürdü.

KATILIM DÜŞÜK OLDU

Arif Özsağır göreve geldikten sonra, pandemi ve deprem bahanesi ile bugüne kadar personeli ile iftarda buluşmayan üniversitede, geçtiğimiz Perşembe günü iftar yemeği verildi. Yemek öncesi tüm akademisyenler tek tek arandı ve programa katılıp katılmayacakları soruldu. Ancak çoğu akademisyen, programı protesto etti ve yemeğe katılmadı.

YEMEKLE İLGİLİ PAYLAŞIM YAPILMADI

Gelen bilgilere göre, 1700 civarında akademisyenin bulunduğu üniversitede, davete sadece 100 akademisyen katıldı. Katılım düşük olunca, yemekle ilgili rektörün ve üniversitenin sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılmadı.

BAYRAMLAŞMA DA YAPILMADI

Yemekten bir gün sonra ise bayram öncesi son mesai günüydü. Hemen hemen tüm kurum, kuruluş ve üniversitelerde bayramlaşma yapıldı. Yemekteki gibi bayramlaşmaya da katılımın düşük olacağını düşünen üniversite yönetimi ve rektör, bayramlaşma programı düzenlemedi. Kendi kurumundaki personel ile bayramlaşmayan rektör Arif Özsağır, valilikte düzenlenen bayramlaşma törenine gitti ve orada boy gösterdi.



km_9a76Y.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi